Multiflis i Arendal tilbyr et variert utvalg av håndverkstjenester, med kompetanse innen flislegging, murarbeider, gulvstøp, fasaderehabilitering, tømring m.m. Vårt mål er å møte dine behov med pålitelig og kvalitetsbevisst håndverk, sikret gjennom et team av erfarne fagarbeidere.

Flislegging er en omfattende tjeneste som starter med en grundig konsultasjon for å forstå dine spesifikke behov og preferanser. Vi tilbyr et bredt utvalg av fliser i ulike stiler, farger og mønstre, slik at du kan skape et unikt og personlig uttrykk. Våre fagfolk sørger for at flisene blir lagt med presisjon, og at alle detaljer blir tatt hånd om, fra forberedelse til ferdigstillelse.

Ved å velge Multiflis til ditt flisleggingsprosjekt, får du tilgang til et team som prioriterer kvalitet og kundetilfredshet. Vi tilbyr uforpliktende befaringer og gir deg en detaljert plan og kostnadsestimat før du eventuelt inngår avtale med oss.

 

Betongrehabilitering fra Multiflis omfatter en rekke tjenester, inkludert reparasjon av betongskader, forsterkning av betongstrukturer og beskyttelse mot fremtidig slitasje. Vi bruker avanserte metoder og materialer for å sikre at rehabiliteringen er både holdbar og kostnadseffektiv. Vårt team utfører en grundig vurdering av betongstrukturen og utarbeider en skreddersydd løsning.

Ved å velge Multiflis til betongrehabilitering, får du tilgang på et dedikert team som leverer svært gode resultater. Vi tilbyr uforpliktende befaringer og gir deg en detaljert plan og kostnadsestimat for ditt prosjekt.

Norsk Forening for Betongrehabilitering.

Asbestsanering omfatter en grundig vurdering av det berørte området, utvikling av en skreddersydd saneringsplan og fullstendig fjerning og deponering av asbestholdige materialer. Vi tar alle nødvendige forholdsregler for å sikre at prosessen er så trygg som mulig, både for våre ansatte og for miljøet.

Multiflis sikrer at du får en tjeneste som er i samsvar med alle relevante forskrifter og standarder. Vi tilbyr uforpliktende befaringer og gir deg en detaljert plan og kostnadsestimat for ditt prosjekt.

Har du er forespørsel? Ta kontakt. Vi ser frem til å høre fra deg!