Multiflis i Arendal tilbyr et variert utvalg av håndverkstjenester, med kompetanse innen flislegging, murarbeider, gulvstøp, fasaderehabilitering, tømring m.m. Vårt mål er å møte dine behov med pålitelig og kvalitetsbevisst håndverk, sikret gjennom et team av erfarne fagarbeidere. Vi utfører private jobber og offentlige anbud.

Multiflis i Arendal har et engasjement for faglig dyktighet, som bidrar til å skape en følelse av tillit og trygghet for våre kunder. Vi er en del av Håndverksgruppen, et samarbeid mellom håndverksbedrifter i Norden kjent for sitt fokus på kvalitet og kundetilfredshet. Med mer enn 80 medlemsbedrifter, hovedsakelig lokalisert i Norge, drar vi nytte av å utveksle kunnskap og erfaringer. Dette fellesskapet hjelper oss med å forbedre våre tjenester og sikre at kundene våre er fornøyde.

Håndverksgruppen AS tar aktivt ansvar for bærekraft – hos oss er det ikke ett tillegg, men kjernen i vår filosofi.

Vi er sammen forpliktet til å være i forkant gjennom å vurdere og utføre miljøvennlige løsninger i vårt arbeid. Vår overbevisning er at en bærekraftig tilnærming forsterker kvaliteten på våre tjenester, snarere enn å redusere den.

Vi setter handling bak ordene, og fører an utviklingen av bærekraftig håndverk.

Les mer om bærekraft i Håndverksgruppen her.

Fra etableringen i 2008 og frem til 2015 var Multiflis nærmest et hobbyprosjekt. I 2017 ble virksomheten Årets Gaselle-vinner i Aust-Agder. Omsetningen hadde økt fra 1,5 til nesten 20 millioner på bare to år. Også bunnlinjen var solid til bygg- og anleggsbransjen å være, med en margin på rundt ti prosent.

Se DNs omtale av Multiflis her.

Multiflis AS ble solgt til Håndverksgruppen i 2021.

Multiflis er Miljøtårn-sertifisert.

Multiflis AS er godkjent leverandør i StartBank.

Multiflis er Sentralt Godkjent foretak. Se/last ned Godkjenningsbevis (pdf).

Multiflis er en autorisert leverandør av asbestsaneringstjenester.

Multiflis er en solid bedrift med god økonomi. Se tallene våre i Proff.