Go to Top

Leverandører proff

Bjarnes håndverkertjenester AS
Bjarnes håndverkertjenester leverer alle tjenester innen tømrer-, maler- og byggtapetsererfaget. Bedriften utfører alle typer entrepriser (general, total, hoved og sideentrepriser). Faglige ledere med dokumenterte kunnskaper og lang erfaring koblet med et innarbeidet kvalitetssikringssystem sikrer høy kvalitet på arbeidet som utføres.

Gå til nettside

Hisøy Elektro
Tilbyr tjenester innen ny-installasjon, rehabilitering og service av tradisjonelle el-installasjoner, alarmanlegg, nødlysanlegg og strukturerte tele- og datakablingssystemer samt brannforebyggende el-kontroll i bolig.

Gå til nettside

Modena
Modena fliser ble etablert i 2000. Kjeden har i dag 26 butikker i Norge, og tilbyr markedets bredeste utvalg av fliser. Modena selger i tillegg skifer, naturstein, varmeprodukter og byggevarer.

Gå til nettside

Norflis
Forhandler fliser til terrasse, gang, baderom, kjøkken, svømmebasseng og mer. Norflis har også et rikt utvalg i baderomsmøbler fra Noken, Spania og IdeaGroup, Italia.

Gå til nettside

Byggmakker
Byggmakker er Norges ledende byggevarekjede. Med 90 utsalgssteder over hele landet, selger de til både forbrukermarkedet og proffmarkedet. Byggmakker leverer produkter innen byggevare og trelast, garderobe og oppbevaring, hage og uterom, interiør og farge, jernvare og verktøy, samt til kjøkken og bad.

Gå til nettside

Optimera
Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 140 utsalgssteder, 2000 ansatte og nærmere 7 milliarder i omsetning.

Gå til nettside

Sto-Norge
Sto Norge AS inngår i det tyske konsernet Sto AG, en av verdens ledende leverandører av fasadesystemer. Sto utvikler, produserer og markedsfører produkter innen områdene Fasade, Interiør, Gulv og Betong.

Gå til nettside

Mapei
Mapei AS  er en av verdens største produsenter av lim, fugemasser og kjemiske produkter til byggebransjen.

Gå til nettside