Go to Top

Leverandører privat

Bjarnes håndverkertjenester AS
Bjarnes håndverkertjenester leverer alle tjenester innen tømrer-, maler- og byggtapetsererfaget. Bedriften utfører alle typer entrepriser (general, total, hoved og sideentrepriser). Faglige ledere med dokumenterte kunnskaper og lang erfaring koblet med et innarbeidet kvalitetssikringssystem sikrer høy kvalitet på arbeidet som utføres.

Gå til nettside

Rørlegger Halvorsen
Etablert i 1907 og utfører alle typer rørleggertjenester og har som mål å gi sine kunder god service til fornuftige priser.
Påtar seg primært oppdrag i Grimstad, Froland, Arendal, Tvedestrand og Risør. Firmaets ansatte har våtromssertifikat og sentral godkjenning.

Gå til nettside

Hisøy Elektro
Tilbyr tjenester innen ny-installasjon, rehabilitering og service av tradisjonelle el-installasjoner, alarmanlegg, nødlysanlegg og strukturerte tele- og datakablingssystemer samt brannforebyggende el-kontroll i bolig.

Gå til nettside

Modena
Modena fliser ble etablert i 2000. Kjeden har i dag 26 butikker i Norge, og tilbyr markedets bredeste utvalg av fliser. Modena selger i tillegg skifer, naturstein, varmeprodukter og byggevarer.

Gå til nettside

Norflis
Forhandler fliser til terrasse, gang, baderom, kjøkken, svømmebasseng og mer. Norflis har også et rikt utvalg i baderomsmøbler fra Noken, Spania og IdeaGroup, Italia.

Gå til nettside

Flisespesialisten
Flisespesialisten holder til i flotte lokaler i Arendal sentrum. Her er utvalget av fliser og fliseleggingsutstyr stort. Også baderomsmøbler kan man kjøpe hos Flisespesialisten.

Gå til nettside

Byggmakker
Byggmakker er Norges ledende byggevarekjede. Med 90 utsalgssteder over hele landet, selger de til både forbrukermarkedet og proffmarkedet. Byggmakker leverer produkter innen byggevare og trelast, garderobe og oppbevaring, hage og uterom, interiør og farge, jernvare og verktøy, samt til kjøkken og bad.

Gå til nettside